logo1retina
logo1

Green Point je prvi svojevrsni restoran u Zagrebu. Ideja je bila dati zdravu alternativu fast food-ovima s naglaskom na vegetarijansku kuhinju. Naši klijenti su većinom vegetarijanci i vegani, ali sve je više drugih koji otkrivaju čari vegetarijanske i veganske kuhinje.

woman-watermellon2

MENU

  • seitan
  • tofu
  • hemp
  • falafel

kompletni jelovnik

ovdje

NAŠI OMILJENI

SASTOJCI

Tri su glavna sastojka u Green Pointu – sejtan, tofu i brašno od konoplje. Kao isključivo vegetarijanski restoran fokusiramo se na hranu koja je bogata bjelančevinama, ali onim koje tjelo može absorbirati i probaviti.

seitan300x300

SEITAN

Poznat i kao ``meso pšenice``. Dolazi iz Japana gdje je i dobio cool ime. Bogat željezom i kalcijem. Udio bjelančevina do 75%!

tofu

TOFU

``Sojin sir`` - nastao u Kini prije otprilike 2000 godina. Još bogatiji željezom i kalcijem, ali bez glutena.

hemp300x300

HEMP BRAŠNO

Svih 20 aminokiselina od kojih 10 esencijalnih. Omega-3, Omega-6 i Omega-9 masne kiseline u idealnom omjeru. Udio bjelančevina do 50%.

NOVOSTI

Hemp shakeovi

Hemp shakeovi

Konoplja prah (55% proteina) protein u prahu jestive konoplje (100%) je bogat izvor esencijalnih aminokiselina, esencijalnih

masnih kiselina, antioksidansa, vlakana i bjelančevina. Prirodni je izvor kalcija, a bogat je i željezom. […]

Čips od kelja

Čips od kelja

Čips od kelja – od sada u Green Point-u! […]

Heljda

Heljda

Od sada možete pojesti wok s heljdom! Bogata vitaminima B, B-6, B-2, B-9, E, PP, magnezijem, željezom, mangnom i još svačim… Ne sadrži gluten, sniižava šećer u krvi, visoki krvni tlak i kolesterol. Održava zdravlje kardiovaskularnog sustava. […]

Green Point ima novi izgled!

Green Point ima novi izgled!

Nakon više od mjesec dana renoviranja, ponosno vam predstavljamo novi izgled Greena. Konačno možete sjesti, opustiti se i uživati u obroku.

[…]

“Nothing will benefit health and increase the chanses for survival of life on earth as the evolution to a vegetarian diet.”

– Albert Einstein
Varšavska 10, Zagreb
 Telefon: 01  4833 667
Mobitel:  099 4570 100
 
Radno vrijeme

Ponedjeljak -Subota

9.00 – 22.00 h

 Kontakt obrazac

Ime i prezime (obavezno)

Email (obavezno)

Poruka

captcha

Upišite kod